Agrobouw

VNH Construct, de agrarische bouwpartner voor uw landbouwbusiness

Een goed beschermd onderkomen voor uw dieren en duurzame en veilige opslagloodsen voor uw gewassen en goederen. Het zijn essentiële behoeften als agrarisch ondernemer. Daarom is een bouw- en renovatiepartner met kennis van zaken van groot belang voor de toekomst van uw landbouwonderneming. Dankzij onze jarenlange ervaring met agrobouw weten we bij VNH Construct wat belangrijk is voor uw business. We denken we graag constructief met u mee.

Uitbreiding en renovatie van loodsen

Wil u loodsen uitbreiden of stukken aanbouwen? Wil u wanden en daken voorzien van een eigentijdse gebouwschil? Of wil u sectionale poorten laten
plaatsen of vervangen?

Dan staan wij u graag bij met al onze knowhow. U kan steeds rekenen op een efficiënte aanpak met een maximale benutting van uw ruimte.

Asbest verwijderen

Asbestdak vervangen of asbestplaten verwijderen?

Wij zijn uw gecertificeerde partner voor de veilige verwijdering van asbestelementen in uw loodsen of stallen. Wij controleren nauwgezet, verwijderen vakkundig alle asbesthoudende elementen van uw terreinen en vervangen alles met nieuwe duurzame materialen.

Stallenbouw

Als ervaren stallenbouwer plaatsen en renoveren wij de bouwschil van uw stallen met vakkennis en oog voor veiligheid. Ook het optimaal isoleren, voor maximaal rendement en meer comfort voor uw dieren, nemen wij voor onze rekening.

Stallen voor paarden, ruiterhallen, varkensstallen, koestallen of kippenstallen laten plaatsen of renoveren? Ook als professionele of particuliere houder van dieren kiest u best voor een ervaren partner. Met VNH Construct kan u op beide oren slapen dat uw dieren goed beschermd.

Nieuwbouwprojecten:
van loodsenbouw tot ruiterhallen

Heeft u een volledig nieuw project in het vooruitzicht?
VNH Construct zit graag met u aan tafel voor het bespreken van uw bouwplannen.

Onze bouwspecialisaties

Plaatsing van staalconstructies

Onze piekfijn afgewerkte staalconstructies combineren een beperkt gewicht met een grote draagkracht. Als ervaren staalbouwer kiest u met ons zonder meer voor een kostenefficiënte plaatsing.

Installatie van sandwichpanelen

Sandwichpanelen zijn dé meest flexibele en budgetvriendelijke oplossing voor een snelle, maar kwalitatieve renovatie van wanden en daken. Ze bieden u bovendien de keuze uit een interessante range van eigenschappen, zoals isolatiewaarde, brandwerendheid, kleur en profielstructuur.

Beton en silexwanden

Van funderingen en eenvoudige betonpanelen tot oerdegelijk silexwanden uit gewapend beton. Wij zorgen voor een stevige basis, een robuuste ommuring én een esthetische granulenafwerking voor al uw agrarische panden.

Kleinere renovaties

Een ruimte herindelen, een sectionaalpoort vervangen of een loods isoleren: ook voor kleinere renovaties, zowel voor professionelen als particulieren, staan wij voor u klaar.

Agrobouw
regio Oost- en West-Vlaanderen

VNH Construct is gevestigd in Wielsbeke tussen Kortrijk en Gent.
Van hieruit beheren wij vlot bouw- en renovatieprojecten in zowel Oost-Vlaanderen als West-Vlaanderen.