Renovatie & Asbestverwijdering

Wij zijn uw gecertificeerde asbestverwijderaar

Verwijdering van asbest is een bijzonder delicaat en gevaarlijk proces. Bevat uw pand nog asbesthoudende elementen? Schakel dan zeker een gecertificeerde specialist in. Alleen zo bent u zeker dat de asbestverwijdering grondig gebeurt en dat u en uw personeel nadien geen groot gezondheidsrisico lopen. Als erkend asbestverwijderaar staat VNH Construct garant voor het professioneel verwijderen van hechtgebonden asbest (eenvoudige handelingen).

Asbest in industriële, agrarische en particuliere panden

Asbest komt helaas nog bijzonder vaak voor. Vooral in de iets oudere industriële en agrarische panden is het nog weelderig aanwezig in daken en gevelbekleding. Als u renovatiewerken plant, is het essentieel dat u deze kankerverwekkende stof eerst laat opsporen en vervolgens laat verwijderen. Zo komen tijdens de afbraakwerken niet onverwachts asbestdeeltjes vrij die kunnen zorgen voor dramatische gevolgen.

Deze renovatiewerken voeren wij voor u uit

Asbestdak verwijderen en vernieuwen met sandwichpanelen

Asbestplaten verwijderen en opnieuw isoleren

Asbestdak laten verwijderen

Daken van industriële gebouwen, agrarische panden, loodsen, magazijnen, garages of koterijen zijn in het verleden jarenlang met asbesthoudende golfplaten gebouwd. Heeft uw pand zo’n typisch golvende dakbedekking? Dan is de kans reëel dat er zich asbest in bevindt. Wij voeren een vakkundige inspectie van uw dakbedekking uit verwijderen asbestdaken en renoveren aansluitend met een milieuvriendelijk alternatief.

Asbestplaten opsporen en verwijderen

Asbesthoudende cementplaten werden lang gebruikt voor de bekleding van daken. Omwille van hun isolerende waarde, hun brandwerende eigenschap en hun lage kostprijs waren deze (golf)platen in asbest vroeger aantrekkelijke kandidaten voor de bouw van gebouwen. Hierdoor zijn ze nog vaak aanwezig in loodsen, magazijnen en andere panden. Deze schadelijke asbestplaten laat u beter zo snel mogelijk weghalen door een gecertificeerde asbestverwijderaar. Bij VNH Construct lokaliseren we deze asbestplaten in een oogopslag en verwijderen we ze zorgvuldig volgens de richtlijnen.

Aansluitende renovatie van daken en wanden

Bevatten uw dakbedekkingen of wanden asbest en wil u deze laten verwijderen?

Bij VNH Construct saneren én renoveren we uw gebouwen in één beweging. Ook het uitwerken van bestaande goten in EPDM nemen we graag voor onze rekening. Zo zet u op een kostenefficiënte manier de stap naar een veilige en volledig gerenoveerde werkomgeving.

Asbestverwijdering
regio Oost- en West-Vlaanderen

VNH Construct is gevestigd in Wielsbeke tussen Kortrijk en Gent.
Van hieruit beheren wij vlot bouw- en renovatieprojecten in zowel Oost-Vlaanderen als West-Vlaanderen.