Industriebouw

VNH Construct, expert in staalbouw en renovatie van bedrijfsgebouwen

Hebben uw werkateliers of magazijnen nood aan een hedendaagse uitstraling? Of wil u een nieuw pand voor burelen laten aanbouwen? Dan neemt u met VNH Construct een heel performante partner onder de arm. Met onze grote kennis van staalbouw en onze jarenlange expertise in industriële renovatie staan wij borg voor een vlotte en duurzame make-over van uw industriële gebouwen. Wij doen u graag een voorstel op maat van uw project.

Uitbreiding en renovatie van industriegebouwen

Is het tijd om uw gebouwen eindelijk die frisse, nieuwe look te geven? Of wil u nieuwe kantoren of hangars bijbouwen?

Hoe ingrijpend of beperkt uw renovatieplannen ook zijn, wij buigen ons graag over uw project. Daken vernieuwen, wanden herbekleden, ruimtes herindelen met sandwichpanelen (nu nog met overheidspremies) of sectionale poorten plaatsen: het is al jarenlang onze focus. Dus op ons kan u zeker rekenen voor een vlotte en budgetvriendelijke uitvoering van de werken.

Asbest verwijderen

Asbestdak vervangen of asbestplaten verwijderen?

Wij zijn uw gecertificeerde partner voor de veilige verwijdering van asbestelementen in uw industriegebouwen.

Staalconstructies en totaalprojecten

Heeft u een groter bouwproject gepland? Zoals een magazijn bouwen, het bijplaatsen van verdiepingen? Of wil u een volledig nieuw pand laten plaatsen?

Dan denken wij graag met u mee en stellen u een bouwplan op maat van uw activiteit voor, met oog voor maximale  ruimtebenutting. Wij staan in voor funderingen, betonvloeren, een kostenefficiënte bouw van de staalconstructie én voor een esthetische afwerking met sandwichpanelen of silexwanden.

Onze bouwspecialisaties

Plaatsing van staalconstructies

Onze piekfijn afgewerkte staalconstructies combineren een beperkt gewicht met een grote draagkracht. Als ervaren staalbouwer kiest u met ons zonder meer voor een kostenefficiënte plaatsing.

Installatie van sandwichpanelen

Sandwichpanelen zijn dé meest flexibele en budgetvriendelijke oplossing voor een snelle, maar kwalitatieve renovatie van wanden en daken. Ze bieden u bovendien de keuze uit een interessante range van eigenschappen, zoals isolatiewaarde, brandwerendheid, kleur en profielstructuur.

Beton en silexwanden

Van funderingen en eenvoudige betonpanelen tot oerdegelijk silexwanden uit gewapend beton. Wij zorgen voor een stevige basis, een robuuste ommuring én een esthetische granulenafwerking voor al uw agrarische panden.

Kleinere renovaties

Een ruimte herindelen, een sectionaalpoort vervangen of een loods isoleren: ook voor kleinere renovaties, zowel voor professionelen als particulieren, staan wij voor u klaar.

Industriebouw
regio Oost- en West-Vlaanderen

VNH Construct is gevestigd in Wielsbeke tussen Kortrijk en Gent.
Van hieruit beheren wij vlot bouw- en renovatieprojecten in zowel Oost-Vlaanderen als West-Vlaanderen.